Oyun tutkunlarının vazgeçemediği GTA Vice City için yapılmış olan bir yamadır GTA Türk. Bir çok kişi tarafından başlı başına bir oyun olarak bilinmektedir. Bu düşünce kesinlikle yanlıştır. Nasıl Half-Life olmadan Counter-Strike 1.5 oynayamazsanız, GTA Vice City olmadan da GTA Türk’ü oynayamazsınız. GTA Vice City zevkinizi attıran başarılı bir yamadır GTA Türk.

GTA Vice City oyununda 1980’lerin Amerikası’nda Miami şehrinde hissedersiniz kendinizi. Vice City haritası hazırlanırken 1980’lerin Miami düşünülerek hazırlanmıştır. Kumsalı, palmiye ağaçlar, birden bastıran yağmur vb. özellikler tam olarak Miami şehrini temsil eder. Türk oyuncular tarafından çok beğenilen ve yıllar geçmesine rağmen hala oynanan GTA Vice City’i Türkiye’de oynama hissi vermek için hazırlanmıştır GTA Türk.

GTA Türk yaması ile oynadığınızda birçok farklılıkla karşılaşacaksınız. Öyle ki üstünde Aygaz yazan bir kamyon görebilirsiniz. Ya da yolda aracınızla giderken 06 plaka bir Doğan’ın yanından geçebilirsiniz. Ana karakter Tommy Verceti’nin daha bir Türk gibi görüneceğini de belirtelim. Öyle ki 4 büyük kulübün Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon formalarını Tommy Verceti’ye giydirebilirsiniz. GTA Türk bu anlamda oyuna renk ve eğlence katmakta ve Türk oyuncularının rağbet ettiği bir mod olmaktadır.

Oyun yaması olduğu için var olan görevlerin hepsi bulunmaktadır. Yani dondurma arabası görevi, itfaiye görevi, suçlu yakalama görevi gibi ek görevlerin hepsine oyunda ulaşabilirsiniz. Yamayı başarılı bir şekilde yüklerseniz oyunun giriş ve açılış ekranı da değişmektedir. Burada çok başarılı bir şekilde denizin ortasında kayalarla oluşturulan Ay-Yıldız fotoğrafını görebilirsiniz.

Yapımcı firmayla hiçbir ilişkisi olmayan bu yama anonimdir. Oyunla sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Fakat yükleme yapmadan önce dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. İlk olarak Belgelerim altında bulunan GTA Vice City User Files klasörünü yedeklemenizdir. İkinci olarak oyunun kurulum dosyası elinizde yoksa oyun klasörünü tamamen yedeklemelisiniz. Bu işlemleri yapmanız yamayı yüklerken karşılaşabileceğiniz bir sorunu gidermekte işinizi kolaylaştıracaktır.

Oyun yamasının tek bir eksiği sadece yama yapımcısının kaydettiği oyundan giriş yapılabilmesidir. Yani yeni oyun açtığınızda oyun yamasının bir etkisi olmayacaktır. GTA Vice City’i defalarca bitirmiş oyuncuların eğlence aramak için GTA Türk yamasını denemelerini öneririz.
oyungoruntuleri

sistemgereksinimleri

İşlemci: PII 233

Ram: 64 MB

Boş Alan: 200 MB

İşletim Sistemi: Windows 95+

Ekstra: 3D hızlandırıcı


oyunvideo



turbobit
GTA Türk Full Tek Link İndir – Download


download


GTA Vice City Türkçeleştirme Paketi İndir



GTA Türk Full Tek Link İndir - Download

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Tam yukle indir © 2013. Katkılar Biribiziokuyor.com Blogger
Top