CCleaner sistem performansını optimize etmek için tasarlanmış ve dünya çapında milyonlarca insan tarafından kullanılan bir kullanışlı ve zengin özelliklere sahip bir uygulama aracıdır.


ccleaner2014


Sistem Bakım Programı

CCleaner kullanıcıları güvenli temizlik olan sistemin en önemli bölümü yönetmenize yardımcı olur ve böylece sistem bakımı önemli bir rol oynar.


Gelişmiş ve kullanıcı dostu arayüzü

It Registry, Temizlik, Araçlar ve Ayarlar olmak üzere 4 ana bölümden kolay erişim sağlayan gelişmiş ve kullanıcı dostu arayüzü ile geliyor. Bu seçeneklerin her kullanıcının PC farklı parçaları ile ilgilenir.

İstenmeyen Girişleri kurtulun

Bu yazılım, kullanıcıların istenmeyen (web tarayıcısı, geri dönüşüm kutusu, sistem belleği, vs) sistem dosyalarının kurtulmak yardımcı olur ama aynı zamanda kendi PC’de yüklü olan üçüncü parti uygulamalar kalıntılarından temizlenmesi sağlar sadece. App kullanıcıların PC çalışmasını sağlar ve onlara zaman ve çaba çok kaydeder; onlar takas harcamak zorunda.


Fix Registry Hataları

CCleaner sistem kayıt defterinde bulunan konularda her türlü düzeltmek için olanak sağlar. Bu sistemin bir hızlı tarama gerçekleştirir ve eski öğeleri gösterir ve bunları düzeltmek için olanak sağlar.


Ekstralar Fayda

CCleaner başlangıç ​​programları ayarlarını değiştirerek, böyle bir uninstaller gibi birçok ek özellik sunuyor (görüntüler ve ek uygulamaları kaldırın sağlayan), bir sistem geri yükleme seçeneği (tüm Windows yükleme noktalarını yönetmek için), tarama işlemi için içerme / istisnalar ayarı, Eğer devam etmek istiyorsanız ve bir sabit disk silgi (güvenli bir şekilde tüm sürücülerin içeriğini mendil) kurabiye listesini yapmak.
Ücretsiz indirin ve yükleyin Kolay

CCleaner indirmek için% 100 ücretsiz ve zahmetsizce monte edilebilir. Bu sistem kaynaklarının düşük miktarda gerektirir ve diğer programların işleyişini aksatmadan sorunsuz çalışır.


tamindir-com



CCleaner İndir - Sistem Bakım, Temizleme ve Optimizasyonu

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Tam yukle indir © 2013. Katkılar Biribiziokuyor.com Blogger
Top